Disaronno continua con su tradición de colaborar con grandes diseñadores, para vestir su botella y hacerla una pieza iconica y a la vez, apoyar proyectos como Fashion 4 Development y su implicación en temáticas como África, donando parte de las ganancias.
Para el "launch event" de este año, el sitio elegido fue Groucho, un icónico lugar en Sevilla. Donde se ofreció un catering de opciones ibéricas, Españolas, sushi y mini-cupcakes, y se sirvieron varias de las versiones de coctelería, teniendo como base Disaronno y presentando la creación de "The Disaronno Wears Cavalli Sour", el coctel creado para conmerar este mezcla de mano de su Brand Ambassador de USA y UK, Paul Sevigny y Rod Eslamieh. (para los amantes de la coctelería, aquí os dejo la receta)
45 ml Disaronno
30 ml de jugo de limón
15 ml de jarabe de azúcar
45 ml prosecco
10 guiones angostura
En un vaso mezclador añadir Disaronno, jugo de limón y el jarabe de azúcar. Agitar y colar en un vaso con hielo. Cubrir con prosecco. En la superficie, 10 toques de amargo de angostura. Decorar con una rodaja de naranja.
One more time, Disaronno celebrates its connection to fashion; this time, with the influence of the S / S 2015 Cavalli, full of passion, an exotic African spirit and very animal print. With this edition the most popular Italian liqueur in the world, is committed to be one of the ideal gifts for "fashion lovers".
Disaronno continues its tradition of collaborating with top designers to dress your bottle and make an iconic piece and simultaneously support projects like Fashion 4 Development and its involvement in areas such as Africa, donating part of the profits.
For the "launch event" this year, the site chosen was Groucho, an iconic place in Seville. Where he offered a catering Iberian, Spanish, and mini-cupcakes sushi options, and several versions of cocktails are served, having as basis Disaronno creating and presenting "The Disaronno Wears Cavalli Sour" cocktail created for this conmerar hand mix their Brand Ambassador of USA and UK, Paul Sevigny and Rod Eslamieh. (for lovers of cocktails, here I leave the recipe)
45 ml Disaronno
30 ml lemon juice
15 ml sugar syrup
45 ml prosecco
10 dashes angostura bitters
In a mixing glass add Disaronno, lemon juice and sugar syrup. Shake and strain into a glass with ice. Top with prosecco. Float 10 dashes of angostura bitters. Garnish with an orange slice.
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